Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Πρόγραμμα από το ΠΑΜΑΚ: 'Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του covid-19'

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο (Ε.Π.Ι.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος εξειδίκευσης με θεματική «Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του covid-19» και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.



Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι η Κυριακή 18 Απριλίου και η Κυριακή 25 Απριλίου. Η συνολική του διάρκεια είναι 8 ώρες. Το πρόγραμμα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε 50 συμμετέχοντες.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες, φοιτητές, σπουδαστές, νέους ή δυνητικούς επιχειρηματίες, και άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τουρισμό ή έχουν σχέση με τουριστικές δραστηριότητες και επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες γύρω από πράσινες στρατηγικές σε λειτουργίες, δομές και εργαλείων marketing σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Η παρακολούθηση θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης με την χρήση πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/ahh1wUzQKinUhT2A9 .


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα