Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Ξεκινούν τα προγράμματα καταπολέμησης Κουνουπιών από την Περιφέρεια

Τα τοπικά προγράμματα καταπολέμησης κουνουπιών ξεκινάει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τους Δήμους, ώστε οι τοπικές παρεμβάσεις να λειτουργούν συμπληρωματικά στο πρόγραμμα καταπολέμησης που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο.

 

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα στην Περιφέρεια, συμφωνήθηκε η υλοποίηση κοινής καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών για τα μέτρα ατομικής προστασίας, με την παραγωγή τηλεοπτικού σποτ και τη διοργάνωση εκδήλωσης ενημέρωσης- ευαισθητοποίησης στον Λευκό Πύργο. στις αρχές Ιουλίου.

 

Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας εκτίμησε ότι «μέσα κι από τα δημοτικά προγράμματα θα επιτευχθούν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην καταπολέμηση των κουνουπιών, ήδη από το φετινό καλοκαίρι». Σημείωσε, δε, ότι οι Δήμοι άμεσα μπορούν να συμβάλλουν σε ό,τι αφορά τους ψεκασμούς σε ορισμένα κρίσιμα σημεία των αστικών κέντρων και την ενημέρωση των πολιτών. 

Για συνένωση δυνάμεων μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα