Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Ερωτήματα για τη λειτουργία των εποχικών ξενοδοχείων, θέτει η ΠΟΞ

Επιστολή προς τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και τον υφυπουργό, Μάνο Κόνσολα, απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τη λειτουργία των εποχικών ξενοδοχείων.

 

Πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν, με ποιους υγειονομικούς όρους και με ποιους πελάτες, είναι ερωτήματα που οι ξενοδόχοι ζητούν άμεσες απαντήσεις για τη λειτουργία των εποχικών ξενοδοχείων, που όπως έχει ανακοινωθεί θα εκκινήσουν την πρώτη Ιουνίου.

 

"Μέχρι σήμερα δεν έχουν τεθεί υπόψη μας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τα μέλη μας θα πρέπει να εφαρμόζουν. Μέχρι σήμερα δεν έχει διασφαλισθεί πώς τα μέλη μας που θα επαναλειτουργήσουν δεν θα είναι εκτεθειμένα σε αξιώσεις αποζημιώσεων πελατών τους ή και εργαζομένων τους σε περίπτωση κρούσματος εντός του ξενοδοχείου. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε το καθεστώς που θα εφαρμοστεί για το προσωπικό μας, το οποίο επί της ουσίας δεν θα έχει αντικείμενο εργασίας", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΟΞ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα