Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Γρ. Τάσιος: Άτολμη η κυβέρνηση στη λήψη μέτρων μετά την πτώχευση Thomas Cook

«Περιμέναμε την επομένη της ανακοίνωσης του ταξιδιωτικού οργανισμού για την πτώχευση του, πως η κυβέρνηση θα στήριζε ένα κλάδο που έχει βάλει πλάτη σε πολλά μέχρι σήμερα και κυρίως στην περίοδο της κρίσης, στηρίζοντας επιχειρηματίες κι εργαζόμενους» αναφέρει μιλώντας στον 98.4 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος.

 

«Δεν ζητήσαμε άλλωστε να μας χαριστούν τα χρέη της Thomas Cook, αλλά να υπάρξουν διευκολύνσεις και ρυθμίσεις» πρόσθεσε και εξασφάλιση της εργασίας τόσων ανθρώπων στις επιχειρήσεις που επλήγησαν. Ανέφερε ότι μόλις χθες το βράδυ υπήρξε πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το ΦΠΑ και στάθηκε στην πρόταση της Ομοσπονδίας και του ΣΕΤΕ για τη λειτουργία Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυοδοσίας που θα καλύπτει επιχειρήσεις και πράκτορες οι οποίοι θα πλήττονται από παρόμοια περιστατικά.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα