Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Κρίσιμη κατάσταση για τον 3χρονο που υπέστη εγκαύματα από βραστό νερό

Ένα 3χρονο αγοράκι υπέστη εγκαύματα από ζεματιστό νερό στον Ασπρόπυργο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

 

Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού αναφέρει: «Ο ασθενής Α. Μ. 3 ετών, διεκομίσθη διασωληνωμένος και νοσηλεύεται από 17.06.2019 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με εγκαυματική νόσο. Η έκταση του εγκαύματος είναι 40% και εκτείνεται κυρίως στην κεφαλή, θώρακα. Ο ασθενής είναι διασωληνωμένος και υποστηρίζεται με μηχανικό αερισμό. Επιπλέον έχει ανάγκη φαρμακευτικής υποστήριξης του κυκλοφορικού συστήματος. Η κατάστασή του είναι βαριά».

 

Τα εγκαύματα του παιδιού προκλήθηκαν από βραστό νερό.

 

Η μητέρα του παιδιού με καταγωγή από τη Βουλγαρία, άφησε το παιδί σε μια φίλη της. Το 3χρονο διέφυγε της προσοχής και έριξε την κατσαρόλα που έβραζε με νερό πάνω του, με αποτέλεσμα να καεί σε όλο του το σώμα.

 

Η μητέρα του παιδιού και η φίλη της υπό την επίβλεψη της οποίας ήταν το παιδί, απολογούνται στον Εισαγγελέα.

 

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Παίδων, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 24χρονη μητέρα και την 60χρονη φίλη της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα