Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Έξι νέα δρομολόγια της Ryanair από Θεσσαλονίκη

Νέο δρομολόγιο από την Θεσσαλονίκη προς την Κρακοβία, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair.

Η αεροπορική εταιρεία επεκτείνει ακόμα περισσότερο το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019, το οποίο πλέον περιλαμβάνει 32 δρομολόγια στο σύνολο για τη Θεσσαλονίκη, με 6 νέα δρομολόγια προς το Τελ Αβίβ, το Δουβλίνο, την Μάλτα, την Κρακοβία, το Μάντσεστερ και τη Λαπεενράντα.

 

Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει θέσεις από μόνο 14.99€ από την Θεσσαλονίκη, για ταξίδι από τώρα έως και τον Ιανουάριο του 2019, διαθέσιμες μόνο στην Ryanair.com, με κράτηση έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (8 Δεκ).

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις στην εμπειρία του ταξιδιού τους, στα πλαίσια του προγράμματος «Always Getting Better»:

Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής - €25 x 20 κιλά, - €8 x 10 κιλά

Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit

Try Somewhere New – ο νέος ταξιδιωτικός οδηγός της Ryanair.com

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα