Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού με το νέο Δ.Σ. της ΠΟΞ

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ και τον πρόεδρο κ. Γρηγόρη Τάσιο, και τους συνεχάρη για την πρόσφατη εκλογή τους, ευχόμενη καλή θητεία στο έργο τους.  

 

Οι εκπρόσωποι της ΠΟΞ ενημέρωσαν την Υπουργό για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο, και τα οποία συζήτησαν εκτενώς.

 

Η Υπουργός από την πλευρά της, ανέφερε  ότι πολλά από αυτά τα  ζητήματα έχουν ήδη διευθετηθεί και θα είναι σε άμεση επαφή ώστε οι προτάσεις τους, τα αιτήματά τους και όλα τα θέματα όπου υπάρχει  συναρμοδιότητα με άλλα Υπουργεία να προωθηθούν άμεσα.  

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιπρόεδροι της ΠΟΞ κ.κ. Εμμανουήλ Γιαννούλης, Σακελλάριος Σουλούνιας και κα Κωνσταντίνα Σβύνου,  οι κ.κ. Δημήτρης Πολλάλης, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, Ευγένιος Βασιλικός, Άγγελος Καλλίας,  Κωνσταντίνος Μέριανος,  κα Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου, καθώς και ο κ. Νίκος Ζωητός, Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας. 

Συμμετείχε επίσης  η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα και η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα