Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα για λαθραία τσιγάρα και ποτά

Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Προμαχώνα και στη Δοϊράνη για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και αλκοολούχων ποτών. Σήμερα τα ξημερώματα στον Προμαχώνα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, 67χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με όχημα, δοχεία και φιάλες με συνολικά 63 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση των προϊόντων και του οχήματος.

 

Σε άλλη επιχείρηση, χθες το απόγευμα, επίσης στον Προμαχώνα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 46χρονος και τρεις γυναίκες ηλικίας 56, 50 και 42 ετών, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν από κοινού στο όχημα που επέβαιναν, 101 πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 890 γραμμαρίων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

 

Στη Δοϊράνη συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 58χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος είχε εισάγει 40 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα