Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Το προσωπικό της Αστυνομίας συγκέντρωσε ειδή πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Σερρών, για να προσφερθούν στο οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Αντιπροσωπείες των Αξιωματικών και του  προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφτηκαν δομή της οργάνωσης που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, όπου προσφέρθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και αναλώσιμα, όπως τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας, βρεφικής περιποίησης και άλλα, που συγκεντρώθηκαν στις έδρες των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Τα είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσαν εκ μέρους του προσωπικού, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Σιμούλη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Ταλαμπίρη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικό Διευθυντή Θεολόγο Τσακίρη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γεώργιο Τζήμα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευάγγελο Τσιώτα.

 

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής εξέφρασε ακόμη μία φορά την αμέριστη στήριξη και αναγνώριση του κοινωνικού έργου που επιτελείται από τον οργανισμό για τα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, ενώ τα μέλη της αντιπροσωπείας, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις αποθηκών της δομής και ενημερώθηκαν για τις δράσεις και το έργο του οργανισμού, από την κ. Μακρή, συντονίστρια κέντρου άμεσης κοινωνικής επέμβασης στη Βόρεια Ελλάδα και την κ. Σπανού, κοινωνική λειτουργό του κέντρου στήριξης παιδιού και οικογένειας στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η δράση αυτή των αστυνομικών να συγκεντρώσουν είδη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σκοπεύει στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών του οργανισμού, και αποτελεί συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του για τους συνανθρώπους μας. 

 

Παράλληλα η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας και στέλνει μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας και έμπρακτης αλληλεγγύης από το αστυνομικό προσωπικό, που θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο έργο των κοινωνικών φορέων, με παρόμοιες δράσεις. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα