Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Χιονίζει στην κεντρική και δυτική Μακεδονία

Από τη Βόρειο Ελλάδα «ξεκίνησε» ο χιονιάς με τις πρώτες νιφάδες να πέφτουν από το πρωί στα ορεινά της Θεσσαλονίκης και σε πολλές περιοχές να το έχει στρώσει σε Χορτιάτη, Φίλυρο, Μελισσοχώρι και σε άλλες περιοχές περιμετρικά της πόλης.

Νιφάδες έπεσαν ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία τα περισσότερα χιόνια αναμένονται τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες

Στην Κεντρική Μακεδονία χιονίζει σε Κιλκίς, Ημαθία και Γιαννιτσά χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Χιονόπτωση σημειώθηκε και στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Πολύμυλου Κοζάνης.

Στη Φλώρινα έκανε την εμφάνισή του το σινιάκι. Η παγωμένη ομίχλη, της Φλώρινας που σκέπασε την πόλη.

Στα Τρίκαλα οι κάτοικοι ξύπνησαν με χιόνι και με τσουχτερό κρύο όπως και στα περισσότερα ορεινά του νομού.  

Από το πρωί χιονίζει και στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα ασθενής χιονόπτωση εκδηλώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με το KOZANILIFE.GR. Η θερμοκρασία φθάνει τον -1 βαθμό κελσίου, ενώ η  κίνηση στους δρόμους της πόλης διεξάγεται κανονικά, χωρίς προβλήματα.

Και στην περιοχή της Ιεροπηγής στην Καστοριά, ξεκίνησε να χιονίζει από σήμερα το πρωί. 

Πηγή: Thestival.gr, neaflorina.gr, kozanilife.gr, trikalaola.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα