Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Ελλάδα

Απεργιακός 'πυρετός' σήμερα στη χώρα

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα η χώρα. Την απεργία προκήρυξε η ΓΣΕΕ ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων και προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια.

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα και ιδιωτικού τομέα, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν τα πρωτοβάθμια σωματεία και οι Ομοσπονδίες.

«Απέναντι στα κέρδη τους, προτάσσουμε τη ζωή μας»: Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα θέτουν για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο το σύνθημα αυτό και καλούν τους εργαζόμενους να αναμετρηθούν με την πολιτική της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Να απεργήσουν μαζικά και να «νεκρώσουν» τους χώρους δουλειάς, να διαδηλώσουν με τα πανό και τα μπλοκ των συνδικάτων. Να απαιτήσουν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς, προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια, αλλά και της υγείας και της ζωής στους χώρους δουλειάς.

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα