Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Κ. Μητσοτάκης : Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του από τα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς, μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο ελληνικός λαός έδωσε μία ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας δε πως τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων σημαίνουν το τέλος της τοξικότητας και την αρχή της εποχής της σταθερότητας.

Στην συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως είναι η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες, σημαίνει πως υπάρχει ένα βαρύτερο χρέος για να υπηρετήσει ο ίδιος την Πατρίδα.

 “Οι πολίτες δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας. Αλλά μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και έκλεισαν οριστικά ένα κύκλο ψέματος και τοξικότητας, εδραιώνοντας έτσι την εποχή της αληθινής προόδου. Αυτή η απλόχερη στήριξη, αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες του λαού”, είπε μεταξύ άλλων. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα