Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Φθηνά fake news καταγγέλει εναντίον της η ΝΙΚΗ

Σύμφωνα με δελτίου Τύπου της Νίκης, κυκλοφόρησε ευρέως fake, κακόβουλη και συκοφαντική απεικόνιση που δόλια παραχαράσσει και αλλοιώνει τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ.

"Πρόκειται για άλλη μία δόλια ενέργεια, η οποία αναδεικνύει την έλλειψη πραγματικών επιχειρημάτων όλου του συστήματος που λυσσαλέα μάς πολεμά. Μάλιστα, στην ανήθικη αυτή προσπάθειά του, το σύστημα δεν διστάζει να εμπαίζει ακόμη και την ανθρώπινη ψυχή.

Πρόκειται για παράφραση παλαιότερης κακοπροαίρετης ανάρτησης (πηγή: https://www.lifo.gr/lifoland/mikropragmata/pio-apithano-melodramatiko-poster-tis-hronias), η οποία δυστυχώς αναπαράχθηκε και από σημαίνοντα πρόσωπα του δημοσιογραφικού χώρου, που όφειλαν, εφ’ όσον υπηρετούν το καθήκον της ακέραιας ενημέρωσης, να έχουν διασταυρώσει την ψευδή πληροφορία, στην οποία και τα ίδια εκτέθηκαν.
 

Η ΝΙΚΗ συνεχίζει τον έντιμο αγώνα της για την αλήθεια που φοβούνται όλοι.

«Πού βρήκε τα χρήματα η ΝΙΚΗ;»

Η ερώτηση «πού βρήκε τα χρήματα η ΝΙΚΗ;» για να κάνει προεκλογικό αγώνα και να κατέβει στις εκλογές, ξεκίνησε από πολιτικούς μας αντιπάλους, οι οποίοι, αντί να κάνουν αυτοκριτική, αναζητούν το άλλοθι της εκλογικής τους αποτυχίας σε μία πρωτοφανή μυθοπλασία και παραφιλολογία σχετικά με τις πηγές εισοδήματος της ΝΙΚΗΣ και την υποτιθέμενη διασύνδεσή της με κυβερνητικά πρόσωπα και εφοπλιστές.

Η παραφιλολογία αυτή βρήκε ευήκοον ους στους σκανδαλοθήρες δημοσιογράφους οι οποίοι διάνθισαν τον μύθο με φανταστικούς χορηγούς από την αλλοδαπή. Κοινό σημείο όλων είναι ότι δεν έχουν καμία απόδειξη για όσα μας καταμαρτυρούν, διότι αν είχαν θα την είχαν δώσει στη δημοσιότητα.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ κάνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση, ότι μοναδικοί χρηματοδότες της είναι οι φίλοι, τα μέλη και οι υποψήφιοί της, τους οποίους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία έχουν
περιβάλει την όλη προσπάθεια.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να ελέγξουν τον τραπεζικό λογαριασμό μας και παρόμοιους ελέγχους να κάνουν και στα υπόλοιπα κόμματα που έλαβαν μέρος στις εκλογές, για να λάμψει η αλήθεια και να σταματήσουν οι κακόβουλες επιθέσεις λάσπης
εναντίον μας."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα