Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση SIAL China 2017 στη Σαγκάη -ΦΩΤΟ-

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήταν ο μοναδικός επίσημος δημόσιος φορέας της Ελλάδας που συμμετείχε σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, τη SIAL China 2017, στη Σαγκάη.

Για πρώτη φορά έδωσαν το παρόν  επιχειρήσεις της περιοχής, που παράγουν εξαιρετικά προϊόντα και έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με τη στήριξη του Ελληνικού Προξενείου και των εμπορικών ακολούθων του.

 

"Οι συμμετέχοντες εκθέτες είναι εντυπωσιασμένοι από τις επαφές και θεωρώ ότι ανοίγουμε νέες προοπτικές για τον αγροδιατροφικό τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας, ειδικά στη μεγάλη και δυναμική αγορά της Κίνας" δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της ΠΚΜ, Φάνης Παπάς, ο οποίος ήταν εκεί μαζί με τον Δ/ντη Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της ΠΚΜ, Κώστα Τερτιβανίδη.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL China 2017 διοργανώθηκε για 18η φορά στη Σαγκάη το διάστημα από 17 έως 19 Μαΐου 2017. Είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών στην Ασία. Με ετήσια παρουσία, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή. Συμπεριλαμβάνεται στο γκρουπ εκθεσιακών γεγονότων της SIAL, ηγετικής ευρωπαϊκής έκθεσης, που ξεκίνησε από 1964 στο Παρίσι και σταδιακά επεκτάθηκε με επτά πλέον διεθνούς εμβέλειας εκθεσιακά γεγονότα παγκοσμίως. Η έκθεση εδρεύει στην Σαγκάη, τη μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη στην Κίνα, διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο με το πιο πολυάσχολο λιμάνι παγκοσμίως.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα