Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ γιορτάζει 10 χρόνια προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο

Η εθελοντική ομάδα διάσωσης Ο.Φ.Κ.Α.Θ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο Εθελοντισμός και ο ρόλος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και  Επικοινωνίας» το Σάββατο 20 Μαΐου στις 15.00-18.00μμ στην αίθουσα AFICIONADO στο Ηyatt Regency Θεσσαλονίκης.

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο ο  Ο.Φ.Κ.Α.Θ.  πραγματοποιεί εκδήλωση στο πλαίσιο του μεγαλύτερου πολυσυνεδρίου της Ευρώπης  «Money Show» που λαμβάνει χώρα στο ΗΥΑΤΤ REGENCY της Θεσσαλονίκης. 

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. είναι εθελοντική διασωστική ομάδα που ιδρύθηκε το 2007  και από τον Μάιο του 2008 έχει ενταχθεί στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αρ. μητρώου 55/2008»

 

 Ομιλητές:

• Xρήστος Ράμος- πρόεδρος Ο.Φ.Κ.Α.Θ. 

• Γιώργος Φεστερίδης – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θερμαϊκου - Πρόεδρος Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης – Αντιπρόσωπος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών

• Γιώργος Τσούκαλης- Ιδιωτικός ερευνητής 

• Γιώργος Καλλιακμάνης-Πρόεδρος  Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής 

• Κ.Κοκολάκης-τ.Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης 

• Μάρα Τοπαρλάκη-Δημοσιογράφος–Πολιτική Αναλύτρια  

 

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Γ. Καραϊβάζ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα