Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Αλλάζουν όλα στη βραδιά των εκλογών και νωρίτερα τα αποτελέσματα

Αλλάζουν όλα στη βραδιά των εκλογών, καθώς ψηφιοποιείται πλήρως η μετάδοση των αποτελεσμάτων και άρα θα έχουμε πολύ νωρίτερα αποτελέσματα για τα κόμματα και τους σταυρούς.

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ετοιμάζει εκπλήξεις για τη βραδιά των εκλογών και τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιώργος Ευγενίδης, στις 20:00 θα έχουμε αποτέλεσμα στο 25%+ της επικράτειας, δηλαδή στο 1/4.

Μια ώρα μετά, στις 21:00, όταν παίρναμε το 10% της Επικράτειας, θα έχουμε πλέον αποτέλεσμα σχεδόν για το 80% της επικράτειας. Άρα, θα έχουμε σχεδόν τελειώσει.

Παράλληλα, νωρίς θα λήξει και το θρίλερ με τους σταυρούς των βουλευτών, ειδικά στην πρώτη κάλπη. Μέχρι τα μεσάνυχτα, θα ξέρουμε πού έχει κάτσει η μπίλια της σταυροδοσίας.

Τέλος, με βάση την ηλεκτρονική μετάδοση, όπως γίνεται και στην Κύπρο, τρεις φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τη συμμετοχή.

«Κλειδί» για να γίνει όλο αυτό θα είναι τα tablet, με τα οποία θα εφοδιαστούν σχεδόν όλοι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι. Θα «φορούν» αυτά τα tablet ένα λειτουργικό σύστημα, με το οποίο θα μεταδίδουν άμεσα αποτελέσματα στη βάση του υπουργείου Εσωτερικών, από τις 19:00 και μετά που θα κλείσουν οι κάλπες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα