Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γ. Βαγιωνάς: Να δώσουμε και πάλι στον Έλληνα την ελπίδα

Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργου Βαγιωνά

 

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αλλαγή, την 7η Ιουλίου. Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί πως μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Μετά από ένα αχρείαστο μνημόνιο και παλινωδίες ετών, η χώρα είναι έτοιμη ν’αφήσει πίσω της την κρίση.

 

Το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της ΝΔ έχει καταρτιστεί, θα μπει μπροστά από την 8η Ιουλίου. Τα πρώτα νομοσχέδια είναι έτοιμα και σε αυτά δεν έχει καμία θέση η παροχολογία. Άλλωστε, η Συμφωνία Αλήθειας που έχουμε κάνει με τους πολίτες μας δεσμεύει, προχωρούμε μόνο με μελετημένες και κοστολογημένες δράσεις. 

 

Πρώτος στόχος μας είναι η μείωση των φορολογικών βαρών. Έτσι θα αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα του Έλληνα και η αγοραστική του δύναμη. Ο αντίκτυπος στις επιχειρήσεις θα είναι θετικός, δίνοντας ανάσα ρευστότητας και δυνατότητα για νέες προσλήψεις. 

 

Ωστόσο, για να δοθεί πραγματική ώθηση στην αγορά εργασίας, για να γίνουν προσλήψεις με καλύτερους μισθούς, χρειαζόμαστε επενδύσεις. Οι σοβαροί επενδυτές θέλουν σταθερότητα, εξάλειψη της γραφειοκρατίας, διαφάνεια και στέρεο φορολογικό περιβάλλον. 

 

Αυτός είναι ένας ενάρετος κύκλος, πρέπει  να βγούμε από τον φαύλο, για να δώσουμε και πάλι στον Έλληνα το χαμόγελο και την ελπίδα. Θα ευημερήσει ο καθένας προσωπικά και θα πάμε μπροστά ως χώρα. 

 

Μια οικονομία που αναπτύσσεται και έχει προοπτική, μπορεί να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για όλους.   

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα