Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ο δήμος Αριστοτέλη τίμησε την Ειρήνη Ζώρα

Ο Δήμος Αριστοτέλη και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο τίμησαν την Ειρήνη Ζώρα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ατομικό SILVER FITNESS CHALLENGE του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σωματικής Διάπλασης και Fitness, που διεξήχθη στην Ισπανία τον περασμένο Νοέμβριο.


Η Ειρήνη εκπροσώπησε την Ελλάδα, τη Χαλκιδική και το Δήμο Αριστοτέλη σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα που απαιτεί υψηλές σωματικές αλλά και πνευματικές ικανότητες.


"Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να της εκφράσουμε το θαυμασμό μας και της δείξουμε την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας σε αυτή τη σημαντική διάκριση.
Ο Δήμος Αριστοτέλη παραμένει δίπλα και στο Σωματείο του Άτλαντα με εμπνευστή τον Μπάμπη Καζιλα όπως και σε όλα τα σωματεία και σε όλους τους αθλητές που δραστηριοποιούνται στην επικράτεια του Δήμου μας" ανέφερε ο δήμαρχος, Στέλιος Βαλιάνος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα