Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α1 η Προποντίς Ν. Μαρμαρά

Ως καιραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της διοίκησης της Προποντίδος Ν.Μαρμαρά ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Η διοίκηση στην ανακοίνωσή της εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης. Παράλληλα επισημαίνει ότι διατηρήσει τα 4 τμήματα της Ακαδημίας τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2022 με προπονητή τον Χρήστο Νεοφώτιστο.

Η ανακοίνωση

"Τα τελευταία χρόνια τα άτομα που συμμετείχαν στο συμβούλιο του συλλόγου που φέρει την ονομασία ΑΕΟ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ, το έπραξαν πάντα με γνώμονα να διατηρηθεί μια αθλητική ενασχόληση προς την νεολαία του χωριού και όποτε μπορούσε δημιουργούσε μια υπέρβαση προκειμένου η “βιτρίνα” του σωματείου (ανδρικό τμήμα) να διεκδικεί κάτι καλύτερο στο χώρο του “Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου” της Χαλκιδικής.


Εδώ σημειώνεται ότι μόνο ερασιτεχνικό δεν είναι αυτό, αφού η πλειοψηφία των εμπλεκομένων αμοίβονται (από την ΕΠΣ έως και τα σημαιάκια του κόρνερ). Ελπίζουμε να μην πέφτετε από τα σύννεφα..

Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα το ΔΣ έλαβε την απόφαση το ανδρικό τμήμα να μην συμμετέχει περαιτέρω στο πρωτάθλημα της Α1 για δύο σοβαρότατους λόγους:
Α) οικονομικούς, διότι οι απαιτήσεις πλέον στα χρόνια μας είναι τεράστιες και οι πόροι ελάχιστοι και
Β) αγωνιστικούς, διότι το πλήρωμα των καιρών ανάγκασε την ομάδα να στερείται έμψυχου υλικού με πάρα πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν και φυσικά δεν θα θέσει σε κίνδυνο κάποιο τμήμα της ακαδημίας για το πρεστίζ της κατηγορίας.

Λάθη κάναμε πολλά και ίσως 2-3 μεγάλα αλλά αυτό θα το κρίνουν αυτοί που συνεισφέραν δίνοντας έστω και 1€ στην λειτουργία ενός συλλόγου τους οποίους τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Το βάρος της εκπροσώπησης 3.500 κατοίκων το επωμιστηκαμε αλλά δεν “σηκώνεται” άλλο πια και όποιος πραγματικά επιθυμεί να συνεισφέρει, εκεί βρίσκεται το γήπεδο και μπορεί να παραλάβει μια πεντακάθαρη ομάδα.

Η ομάδα δεν θα κατέβει στις 29 Δεκεμβρίου διότι όπως προαναφέραμε αυτό είναι αδύνατο και ευτυχώς δεν θα συμμετάσχουμε στα fair play παιχνίδια της Ένωσης στην τελευταία αγωνιστική.

Κλείνοντας, από τον Μάιο του 2021 σε συνεχείς παρεκκλίσεις προς τους δημότες του Νέου Μαρμαρά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση όπως και κανένα πραγματικό ενδιαφέρον.

Ως εκ τούτου η παρούσα διοίκηση αποφασίζει να διατηρήσει τα 4 τμήματα της Ακαδημίας τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2022 με προπονητή τον κύριο Νεοφώτιστο Χρήστο τον οποίο και ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο.
Επίσης ευχαριστούμε και τους ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα της Προποντίδας!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και καλή Πρωτοχρονιά!!!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα