Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Θεαματικές Κεσσίδη και Ντραγκομίροβα του Κενταύρου Καλλικράτειας στο Παγκόσμιο

Πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν η Σοφία Κεσσίδη και η Αναστασία Ντραγκομίροβα του Κενταύρου Ν.Καλλικράτειας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Οι αθλήτριες του  Γιώργου Μποτσκαριώβ άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και πήραν πολύ καλές θέσεις ανάμεσα σε αθλητές 130 χωρών.


Η Σοφία Κεσσίδη  στον τελικό της δισκοβολίας, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου κάτω των 20 ετών που διεξάγεται στο Ναϊρόμπι, κατετάγη τέταρτη στο αγώνισμα με επίδοση 48,99 μέτρα.

Έκτη θέση για την Αναστασία Ντραγκομίροβα στη σφαιροβολία με καλύτερη βολή στα 14,57 μ. από την τρίτη της προσπάθεια. Η 17χρονη ξεκίνησε με 14,47 μ., ήταν στη δεύτερη βολή συνέχισε στα 13,93 μ., 14,57 μ., 14,50 μ. κι έκλεισε τον αγώνα της στα 13,78 μέτρα. Η Ντραγκομίροβα έστρεψε φέτος την προσοχή της στη σφαιροβολία, λόγω του τραυματισμού της στο γόνατο στο φινάλε της περσινής θερινής περιόδου και κατάφερε να είναι παρούσα στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της κατηγορίας της.

Ο Γιώργος Μποτσκαριώβ απέδειξε ότι στον Κένταυρο γίνεται σωστή δουλειά, ακόμα και με πενιχρά μέσα. Οι αλθητές του τα τελευταία χρόνια φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των μαγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων και είναι πολλά υποσχόμενοι. Περιμένουν και από την Αυτοδιοίκηση και την Πολιτεία την ανάλογη βοήθεια.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα