Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική πόλο!

Η άμυνα που χάρισε στην εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών το παρθενικό της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν αυτή που της στέρησε τη δυνατότητα να κατακτήσει το χρυσό.

 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 13-10 από τη Σερβία, στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο, και αρκέστηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, που και πάλι βέβαια αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, καθώς αποτελεί το τέταρτο μετάλλιο της χώρας μας στη φετινή διοργάνωση (που αγωνιστικά ολοκληρώθηκε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση) και το δεύτερο της Ελλάδας σε ομαδικό άθλημα στην ιστορία των Αγώνων, μετά το ασημένιο της αντίστοιχης εθνικής γυναικών, το 2004 στην Αθήνα.

Στον... τελευταίο χορό της «χρυσής γενιάς» της, η Σερβία κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Ολυμπιακό τίτλο, καθώς η ατομική ποιότητα, η τεράστια εμπειρία και η αυτοπεποίθηση των παικτών έκανε τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία του τελικού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα