Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Σε συμφωνία ΠΟ Τρίγλιας και Ηρακλής

Η ομάδα της Τρίγλιας ολοκληρώνει μια διαδρομή, που από τις τοπικές κατηγορίες της Χαλκιδικής κατάφερε να συμμετέχει σε επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Απ΄ότι φαίνεται δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν για ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα στη Σούπερ Λίγκ 2.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα να συμπορεύεται πλέον με τον Ηρακλή, που θα αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

 

Ο ΠΟ Τρίγλιας σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Το κοινό μας χρώμα και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο αποτελούν κοινό παρονομαστή για να προχωρήσουμε μαζί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2.
Μετά από συζητήσεις που υπήρξαν, επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου ο Ηρακλής που αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, να πάρει την θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2, τόσο στον αγωνιστικό, όσο και οργανωτικό τομέα.
Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα