Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΣΧ με τον αντιπεριφερειάρχη

Τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Ιωάννη Γιώργο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ κ. Σαρηγιαννίδης Σταύρος , ο ταμίας κ. Τσιόπουλος Νικόλαος και ο εντεταλμένος σύμβουλος του προέδρου κ. Παπαοικονόμου Νικόλαος, για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας από την πανδημία.


Ζητήθηκε από την αντιπροσωπεία της Ένωσης η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας προς τα σωματεία της, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι ομάδες στις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν με την έναρξη της πανδημίας.

Κατατέθηκε αίτημα στον κ. Γιώργο σχετικά με την ένταξη των αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων στο μέτρο ''της ενίσχυσης επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας''.

Ο αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή το αίτημα των μελών της Ε.Π.Σ.Χ και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Χαλκιδικής και είναι απόρροια της πανδημίας covid-19.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα