Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Κ. Σγουρής: Απούσα η ΕΠΣ Χαλκιδικής από την εγγραφή των Σωματείων στο Μητρώο

Δριμεία κριτική εξαπολύει στην ΕΠΣ Χαλκιδικής ο υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης, Κώστας Σγουρής αναφορικά με τις εγγραφές των Σωματείων του νομού στο μητρώο.


Όπως αποκαλύπτει ο κ. Σγουρής μέχρι τώρα μόνο 6 Σωματεία στη Χαλκιδική έχουν χρηματοδοτηθεί και καταγγέλλει ότι η διοίκηση της ΕΠΣΧ έχει υπόσχεται σε "ημετέρους" παράγοντες ότι σε 10 ημέρες θα πάρουν τα χρήματα αν τους φέρουν τα βιβλία...

Αναλυτικά αποκαλύτπική ανακοίνωση του κ. Σγουρή

" Οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για την εγγραφή στο μητρώο έφερε νέα δεδομένα και έβαλε τους παράγοντες σε μια νέα πραγματικότητα μέσα από λογιστικές, νομικές, και ηλεκτρονικές διαδικασίες που, για τους περισσότερους, ήταν άγνωστες.Η πλειοψηφία όμως των παραγόντων δίνει μεγάλο αγώνα εν μέσω της πανδημίας και των lockdown στις τοπικές κοινωνίες και στις υπηρεσίες ώστε να ολοκληρώσει την διαδικασία.


Θα έπρεπε η Ε.Π.Σ.Χ αν πραγματικά ενδιαφερόταν, από την πρώτη στιγμή να έχει δημιουργήσει τμήμα εξυπηρέτησης για εγγραφή των  σωματείων στο μητρώο. Μαλιστα θα έπρεπε να έχει οργανώσει συνεδρίες ενημέρωσης των παραγόντων, και τα μέλη και οι υπάλληλοι της Ένωσης να προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς διακρίσεις.


Και ΞΑΦΝΙΚΑ!!!


Μετά την ανακοίνωση του Αυγενάκη ότι θα ψηφίσουν τα εγγεγραμμένα στο μητρώο σωματεία άρχισε το τρέξιμο.

- Γιατί όμως ακόμα και σήμερα δεν βγάζετε μια επίσημη ανακοίνωση οτι η Ένωση επίσημα τρέχει αυτήν την διαδικασία ωστε να γνωρίζουν τα σωματεία τι πρέπει να κάνουν;

- Ποιός έχει ευθύνη για το μπάχαλο που επικρατεί;

- Γνωρίζετε ότι μόνο 6 σωματεία έχουν πάρει χρήματα στο νομό;

- Γνωρίζετε ότι τα περισσότερα σωματεία του νόμου δεν έχουν ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και δεν μπορούν να  πιστοποιηθούν και εσείς αντί να δείτε πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ στους παράγοντες ότι σε 10 ημέρες θα πάρουν τα  χρήματα αν σας φέρουν τα βιβλία τους και βέβαια όχι σε όλους αλλά σε αυτούς που ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι είναι δικοί σας.


Αν δεν υπήρχαν οι εκλογές ούτε που θα σας ενδιέφερε αν τα σωματεία σας επιχορηγηθούν.
ΥΓ.Ελπιζω ό/ή επικοινωνιολόγος της Ε.Π.Σ.Χ με την εντολή του προέδρου  να κάνει κοινοποίηση στα e-mail των σωματείων, μέσα από το επίσημο e- mail της Ενώσης και αυτή την ανάρτηση.!!!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα