Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ο κολυμβητικός Αγώνας Ψυχής στη Νικήτη στις 31 Οκτωβρίου

Η εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ο Σίθων διοργανώνει τον 15ο Αγώνα ψυχής 5 χιλιομέτρων στις 31 Οκτώβρη 2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 11π.μ.

 

Ο αγώνας ψυχής ξεκίνησε πριν 15 χρόνια στην μνήμη του τότε αντιπροέδρου του Σίθωνα Μιχάλη Γεωργακούδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα 30 Οκτωβρίου του 2005.

Έκτοτε αυτός ο αγώνας γίνετε στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαία δυστυχήματα δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κολυμβητές να κολυμπήσουν αυτόν τον αγώνα αφιερώνοντάς τον στους δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο ξαφνικά.

Ο Αγιασμός και η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθούν στην αποβάθρα της Νικήτης στης 10:30.

Όριο συμμετοχών για φέτος λόγο των μέτρων για την εξάπλωση του covid-19 θα είναι οι πρώτες 50 αιτήσεις που θα αποσταλούν στο e-mail του ΣίθωναQ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 25 Οκτώβρη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα