Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Το “1ο Porto Carras – St. Sofia interclub Golf Championship”

Με τη συμμετοχή 60 παικτών – μελών τόσο του Porto Carras Golf & Country Club όσο και του St. Sofia Golf Club από τη Βουλγαρία, το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το «1o Porto Carras – St. Sofia Interclub Championship» το διάστημα 24-26 Νοεμβρίου 2016.

 

Το διαλεσχιακό τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort και τον Όμιλο Γκολφ Πόρτο Καρράς σε συνεργασία με το γήπεδο γκολφ της Βουλγαρίας St.Sofia Golf Club και έχει κύριο στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών-παικτών και την ανάδειξη της περιοχής της Σιθωνίας Χαλκιδικής ως προορισμό γκολφ σε διεθνές επίπεδο, σε μια αγορά που παρουσιάζει πολύ μεγάλη δυναμική.

 

Σχεδιασμένο το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο το 2003 από το Roy Mc Ray ,το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort αποτελεί το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα που περιλαμβάνει τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, μέχρι και τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

 

Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσφέρει όπως κάθε χρόνο στους παίκτες γκολφ υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία παρεχομένων υπηρεσιών καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό γκολφ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα