Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ιστορική νίκη του ΚΑΟ Χαλκιδικής με 65-47 επί της ομάδας του Ηρακλείου

Ο ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 έκανε την πρώτη του νίκη στην τελική φάση του Πανελληνίου Εφήβων. Είναι μια ιστορική νίκη για την ομάδα της Χαλκιδικής με 65-47 επί του Ηρακλείου.

Η ομάδα της Χαλκιδικής πήρε από νωρίς το προβάδισμα, μεγάλωσε την απόσταση από την αντίπαλό της και έφτασε στη νίκη χωρίς πίεση.

Διαιτητές: Μπίκας-Σκούτας-Σπυρόπουλος

Δεκάλεπτα: 9-16, 17-35, 25-53, 47-65

Ηράκλειο (Μακράκης): Καραδεμήρης, Περαντωνάκης 5, Βαμβουνάκης 3, Γκίζης 13, Κουκιαδάκης 14, Κατσαμάνης, Θαλασσινός-Λίσλεβαντ 9, Αυγουστινάτος 3, Κατσαράκης, Κατσούρι

ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 (Παναγιωτόπουλος): Βρασταμήνος 4, Φιλοξενίδης Κ. 13, Σμυρλής 11, Φιλοξενίδης 13, Λάσκαρης 1, Σακκοράφας 1, Ευγενίου 7, Κατσαμανώλης, Τύπος 9, Γεωργίου 6

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, Αθανάσιο Μάντσιος σχολίασε:

"Συγχαρητήρια στους έφηβους αθλητές του ΚΑΟΧ για τη χθεσινή τους νίκη στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος των Εφήβων. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη διοίκηση του σωματείου αλλά και στον προπονητή του, Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο που ξεπέρασαν τις τοπικιστικές αγκυλώσεις που υπάρχουν στο νομό μας και παρουσίασαν μια εξαιρετική δουλειά. Κάποιοι όμως μεγαλόσχημοι καλαθοσφαιρικοί παράγοντες μεγάλων αστικών κέντρων συνεχίζουν να λοιδορούν την περιφέρεια υποστηρίζοντας πως στα τελικά παρόμοιων διοργανώσεων θα πρέπει να συμμετέχουν σύλλογοι από τις πόλεις τους που "ω του θαύματος" το δυναμικό τους απαρτίζεται από αθλητές τις περιφέρειας.

Το παράδειγμα του ΚΑΟΧ σάς διαψεύδει, αγαπητοί κύριοι, που ήδη θα γνωρίζετε πως η πλειοψηφία των ικανών αθλητών του αθλήματος προέρχεται από την επαρχία, η οποία θέλει κίνητρα για να προσπαθεί περισσότερ , κάτι που ήδη το κάνει με μεγάλη επιτυχία!"

 

φωτό basket.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα