Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Αετός Βαρβάρας Πρωταθλητής Χαλκιδικής της σεζον 2019-20

Ο Αετός Βαρβάρας μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι Πρωταθλητής Χαλκιδικής της σεζον 2019-20.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

 

"Μετά την επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ για τη αναστολή όλων των πρωταθλημάτων στις ερασιτεχνικές κατηγορίες,διότι δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες από την εξάπλωση του COVID-19,ο ΑΕΤΟΣ είναι ο φετινός πρωταθλητής Χαλκιδικής και ανέρχεται για την σεζόν 2020-21 στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει οτι, η ομάδα που βρισκόταν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας όταν έγινε η διακοπή των πρωταθλημάτων,θα είναι και αυτή που θα ανέλθει στη Γ' Εθνική και τη δεδομένη στιγμή η ομάδα μας οδηγούσε τη κούρσα του πρωταθλήματος!

Το πρωτάθλημα σταμάτησε 8 αγωνιστικές πριν τη λήξη του και όλοι θα περιμέναμε να δούμε συναρπαστικά παιχνίδια στα πλέι οφ, ανάμεσα σε εξι ισοδύναμες ομάδες που θα ήθελαν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Το τέλος της σεζόν δεν θα βρει κανέναν μας μέσα στο γήπεδο,ώστε να συνεχίσει να παλεύει ο καθένας,μέχρι τη τελευταία αγωνιστική για την δικιά του ομάδα,όπως έκανε και μέχρι τώρα.

Από αυτή την απόφαση της ΕΠΟ είναι σίγουρο πως κάποιες ομάδες μπορεί να αισθάνονται πως αδικήθηκαν γιατί το φετινό πρωτάθλημα διεκόπη και δεν τελείωσε μέσα στο γήπεδο.

Να είστε σίγουροι πως αυτό θα ήθελαν να συμβεί και οι ποδοσφαιριστές με τη διοίκηση του Αετού Βαρβάρας, διότι όλοι ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί το αγαπάμε και θέλουμε να βρισκόμαστε μέσα στα γήπεδα!

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους προπονητές μας και τους ποδοσφαιριστές μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν φέτος και κατάφεραν να έχουν δίκαια τον ΑΕΤΟ στη πρώτη θέση μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα μας να παίξει σε μια εθνική κατηγορία,κάτι που για εμάς είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία!

Ευχαριστούμε πολύ ολους όσους στηρίζουν με το τρόπο τους αυτή τη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας.

Συγχαρητήρια και στις 12 ομάδες του πρωταθλήματος για τη συμμετοχή και την ανταγωνιστικότητα που υπήρχε μέχρι τη διακοπή του.

Ευχόμαστε σε όλους να έχετε υγεία και καλή επάνοδο στα γήπεδα!

ΠΑΜΕ ΑΕΤΑΡΑ!!!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα