Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ελπίς Βραστάμων - Προποντίς Ν.Μαρμαρά 3-3 - ΔΕΙΤΕ VIDEO

Σκόρερς για την Ελπίδα Βραστάμων οι Καραβασίλης, Θεολόγου και Νέστωρ. Σκόρερς για την Προποντίδα Ν.Μαρμαρά οι Τσουρής, Τερσενίδης και Ψηλογιάννης. 

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας μεταξύ των ομάδων των Βραστάμων και του Ν.Μαρμαρά.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΟ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ:

"Η ανακοίνωση αυτή δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις άλλα να επισημάνει πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μέσο ψυχαγωγίας και το γήπεδο χώρος αθλητισμού και όχι χώρος βίας και μέσο εκτόνωσης πολεμικών διαθέσεων. Σκοπός μας είναι η βελτίωση και η αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής και η απομάκρυνση στοιχείων που το μόνο που κάνουν είναι να το προσβάλλουν και να το υποβαθμίζουν. 

Ο ΑΕΟ Προποντίς Ν.Μαρμαρά και η Ελπίς Βραστών στις 5/3/2017 στο γήπεδο των Βραστών αναδείχθηκαν ισόπαλες σε ένα κατά γενική ομολογία πολύ ενδιαφέρον αγώνα με 6 γκολ, φάσεις εκατετέροθεν, πάθος και ένταση. Τίποτα όμως από αυτά που συνέβησαν εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου δεν προμήνυαν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά το σφύριγμα της λήξης.

Όλοι όσοι βρισκόμασταν εκεί ζήσαμε καταστάσεις που δυστυχώς μας πάνε πολλά χρόνια πίσω. Προπηλακισμοί παικτών και παραγόντων , απειλές και ύβρεις είναι λίγα από αυτά που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να χρειάζονται αστυνομικές δυνάμεις και διαβουλεύσεις διάρκειας 2 ωρών για να αποχωρήσει ένα ερασιτεχνικό σωματείο από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα εν έτη 2017. Πραγματικά μας λυπεί το γεγονός πως επιτράπηκε σε ένα σύνολο 30 ανθρώπων υπό την επήρεια του αλκοόλ να δημιουργήσουν τέτοιες καταστάσεις βίας.

Ευχόμαστε στους αρμόδιους της ομάδας της Ελπίς Βραστών να καταφέρουν να καταπολεμήσουν τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες και να συνειδητοποιήσουν ότι κακό κάνουν στην ίδια τους την ομάδα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ".

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO TOY ΑΓΩΝΑ

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα