Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

«Γίνε Specialistas» Αγώνας Δρόμου Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Κέντρο

Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas» και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε. Γιατί Specialistasγίνεσαι όταν ξεπερνάς τα στερεότυπα, αγκαλιάζεις το διαφορετικό και ανακαλύπτεις την ομορφιά του «μαζί». Γινόμαστε όλοι καλύτεροι όταν:

 

- Συμβαδίζουμε στη ζωή

- Συντρέχουμε στις δυσκολίες

- Συμμετέχουμε στους αγώνες

 

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ:

 

Αγώνας Δρόμου 1000μ. Μαθητών Δ ́, Ε ́, ΣΤ ́ Τάξης:Ώρα Εκκίνησης: 11.00 π.μ..

Αφετηρία: Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών

Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών

Συνοπτικά: Η διαδρομή των 1.000μ. ακολουθεί τις οδούς -Χρυσοστόμου Σμύρνης- Γεωρ. Παπανδρέου – Καζαντζάκη –Καρυωτάκη - Αγ. Γεωργίου.

 

 Αγώνας Δρόμου στα 6000μ.: Ώρα Εκκίνησης: 11.30 π.μ.

Αφετηρία: Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία Ν.Μουδανιών

Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ν.Μουδανιών

Συνοπτικά: Η διαδρομή των 6.000μ. ακολουθεί τις οδούςΧρυσοστόμου Σμύρνης- Γεωργ. Παπανδρέου- Καζαντζάκη- Λεωφόρου Ελευθερίας- Επαρχιακή οδός Ν. Μουδανιών/Παραλία Πορταριάς (Καφέ-Μπαρ Concha)- Αγίου Γεωργίου (παραλιακή).

 

 

Για τη συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου των 6000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί το 12ο έτος της ηλικίας του συμμετέχοντα. Στον αγώνα δρόμου των 1000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες Δ ́, Ε ́ και ΣΤ ́ τάξης.

Βαδίζοντες επιτρέπεται ΜΟΝΟ στα 6000μ.

Ο καθένας συμμετέχει στον Αγώνα με απόλυτη προσωπική του ευθύνη. Δηλώνει επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση συμμετοχής είναι απολύτως αληθή και αποδέχεται όλους τους ανωτέρω όρους συμμετοχής. (Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία από τον γονέα που ασκεί την επιμέλειά του και η υποβολή της αίτησης συμμετοχής συνοδεύεταιΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από Υπεύθυνη Δήλωση συγκατάθεσης του γονέα).

 

Οι ατομικές και οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου στα 6000μ. όπως και οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1000μ. Δημοτικών Σχολείων θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι και τοΣάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

 

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

1. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο facebook: Γίνε Specialistas

3. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο fax: 23730 22772

4. Αυτοπροσώπως στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών:

-Δευτέρα 19:00-20:00μ.μ

-Τετάρτη 19:00-20:00μ.μ

 

 

Η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 1000μ. για μαθητές Δημοτικού είναι δωρεάν.

Το αντίτιμο συνδρομής συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 6000μ. είναι 5 ευρώ ανά άτομο, τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές εγγραφές.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θαδιατεθεί από το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας για την αγορά τριών απινιδωτών που θα τοποθετηθούν στα κλειστά γυμναστήρια των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Νέας Προποντίδας.

 

-Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

IBAN: GR85 0140 8150 8150 0200 2014 243

ALPHABANK

Όνομα δικαιούχου: «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών».

- Πληρωμή αυτοπροσώπως στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών:

-Δευτέρα 19:00-20:00 μ.μ.

-Τετάρτη 19:00- 20:00 μ.μ.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συνδρομής αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας, έως τη λήξη της επίσημης προθεσμίας των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα