Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής 19/01/20

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε η διοίκηση του Ηρακλή Μ. Παναγίας στον αγώνα με την Άκανθο Ιερισσού που έληξε ισόπαλος 3-3.

Σε ανακοίνωση της ομάδας αναφέρονται μεταξύ άλλων: "Σήμερα ο Ηρακλής έζησε τον "βιασμό" της αξιοπρέπειας του, που δείχνει κάθε Κυριακή στα γήπεδα της Χαλκιδικής. Μια τριάδα ανεκδιήγητων διαιτητών (είναι η μόνη ευγενή λέξη που μπορούμε να πούμε) έθαψε μια ομάδα στην κυριολεξία. Αποτέλεσμα; 3 κόκκινες κάρτες για τον Ηρακλή. Τα συμπεράσματα δικα σας..." 

 

- Πολύ καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα της Προποντίδας Ν. Μαρμαρά, η οποία στην σύνθεση της είχε 6 ποδοσφαιριστές κάτω των 18! Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφερε και έφυγε με το διπλό μέσα από τη δύσκολη έδρα του Απόλλωνα Αρναίας. 

 

- Νίκη πέτυχε η ομάδα των Σημάντρων στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στην ομάδα του Θερμαϊκού Πορταριάς. Με όμορφο ποδόσφαιρο και πολύ πίστη από τους ποδοσφαιριστές η ομάδα των Σημάντρων έδειξε ότι ήθελε μόνο την νίκη για να φτάσει ακόμη ένα βήμα κοντά στον στόχο της!

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα