Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Δύο μεγάλες διοργανώσεις αγώνων γκολφ στο Πόρτο Καρράς

Στο Porto Carras Grand Resort και το 18 οπών και διεθνών προδιαγραφών γήπεδό του που πληροί όλα τα κριτήρια για τη διεξαγωγή αγώνων επιπέδου, ανέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ τη φιλοξενία δύο πολύ σημαντικών αγώνων.  

 

Το “Εαρινό Πρωτάθλημα” (Spring Golf Cup) που θα διεξαχθεί στις 1 & 2 Απριλίου 2017 και το“Κύπελλο Τέλους του Έτους” (End of Year Trophy) που θα διεξαχθεί στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2017.

 

Στις δύο διοργανώσεις των αγώνων μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες – μέλη ομίλων γκολφ της Ελλάδας ενώ θα συμμετάσχει και η Εθνική Ομάδα Γκολφ με την πλήρη σύνθεσή της καθώς οι αγώνες και τα αποτελέσματά τους προσμετρούν στο σύστημα επιλογής της Ε.Ο.Γ. (Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ) για τη σύνθεση των εθνικών ομάδων.

 

Σχεδιασμένο το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο το 2003 από το Roy Mc Ray ,το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort αποτελεί το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος το οποίο διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα που περιλαμβάνει τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, μέχρι και τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα