Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Μεγάλη συμμετοχή στον 3ο Αγώνα Πολύγυρος Run Χαλκιδική -ΦΩΤΟ-

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές στον 3ο Αγώνα Πολύγυρος Run Χαλκιδική που διεξήχθη την Κυριακή στον Πολύγυρο. 

 

Αθλητές, Δρομικοί Σύλλογοι και Ομάδες από πολλά μέρη της Ελλάδας, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στην εκκίνηση, ενώ συμμετείχαν δρομείς από 8 χώρες.

 

Στην Πλατεία Ηρώων στον Πολυγύρο δόθηκε η εκκίνηση για τους 3 Αγώνες:

1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα, με ώρα εκκίνησης 9.00 πμ.

2. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 14,6 χλμ, με ώρα εκκίνησης 9.15 πμ

3. Παιδικό Αγώνα 1000μ, ηλικίας 8-12 ετών, με ώρα εκκίνησης 11.30 πμ.

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Οξύθεμις και ο ΑΓΣ Ωρίων Πολυγύρου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολύγυρου, διοργάνωσαν τον 3ο Αγώνα ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2019, με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Ο Αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, με την υποστήριξη- χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, την υποστήριξη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα