Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος τερμάτισε πρώτος στον 49ο Διάπλου Τορωναίου -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Ο 27χρονος Σπύρος Χρυσικόπουλος μετά από 5 ώρες και 48 λεπτά τερμάτισε πρώτος στην παραλία της Νικήτης κολυμπώντας στον 49ο Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου!

 

Στις 7.58 το πρωί δόθηκε η εκκίνηση του 49ου Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου και 19 κολυμβητές έπεσαν από την Καλλιθέα στη θάλασσα του Τορωναίου για να διαπλεύσουν μια απόσταση 26 χιλιομέτρων έχοντας σύμμαχό τους τον αίθριο καιρό.

 

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος πάτησε πρώτος στην ακτή της Νικήτης κολυμπώντας για 5 ώρες και 48 λεπτά. Εκεί τον υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα ο κόσμος και τον στεφάνωσε με τον κότινο ο πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν "Ο Σίθων" Μάκης Παπαθανασίου. Δεκάδες μικρά παιδιά περιστοίχισαν τον κολυμβητή για να τον συγχαρούν!

 

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος τίμησε τον Σπύρο Χρυσικόπουλο με κύπελλο και τον συνεχάρη για την προσπάθεια και τη διάκρισή του.

 

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος το καλοκαίρι του 2017, «δάμασε» τον Τορωναίο Κόλπο διαπλέοντάς τον τέσσερις φορές και κολυμπώντας ασταμάτητα 34 ώρες! 

 

Δεύτερη τερμάτισε στην παραλία της Νικήτης η Πατρινιά, Γεωργία Μαρινοπούλου σε 6 ώρες και 51 λεπτά. Μια θερμή υποδοχή την περίμενε στην ακτή από μικρούς και μεγάλους και τη στεφάνωσε με τον κότινο η Γραμματέας του Σίθωνα, Φιλιώ Βασιλικού. Εκεί την περίμενε και ο Σπύρος Χρυσικόπουλος για να την συγχαρεί. 

Να σημειωθεί ότι λόγω των τελευταίων δυσάρεστων γεγονότων η Ε.Ε.Ν.Ν. "Ο Σίθων" ματαίωσε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και διεξήχθη μόνο το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης.

 

 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα