Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου από τον Άρη Κασσανδρείας -ΦΩΤΟ-

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος η Ακαδημία του Άρη Κασσανδρείας 2005 με την πολύτιμη συνδρομή του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου Κασσάνδρας διοργάνωσε στο γήπεδο της Κασσανδρειας ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών με συμμετοχή αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων οι επίσημες ακαδημίες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ολυμπιακού.

 

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά οκτώ ομάδες με τέσσερα τμήματα και συμμετοχή περίπου 520 αθλητών και προπονητών. Η διοργάνωση αυτή σηματοδοτεί την λήξη των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

Για τη σωστή διεξαγωγή του τουρνουά δούλεψαν αγόγγυστα τα μέλη της Ακαδημίας του Άρη Κασσανδρείας οι προπονητές της Ακαδημίας, τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ, δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και αρκετοί εθελοντές.

 

Κορυφαίες στιγμές του τουρνουά υπήρξαν η βράβευση του εμπνευστή του τουρνουά και ψυχή του Άρη Κασσανδρείας αλλά και νικητή της ζωής μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, Λεωνίδα Μουλαγιαννιού αλλά και του πιο αγνού φιλάθλου της ομάδος και ιδρυτικού μέλους, Αστεριού Φώτη. Αγωνιστικά ξεχώρισαν με την κατάκτηση του τροπαίου στη κατηγορία Κ-12 τα παιδιά της Ακαδημίας του Άρη Κασσανδρείας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα