Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Η Άσπα Μήτσου του Α.Σ.Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ TAEKWONDO 3η Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια

Στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος TAEKWONDO ITF που διεξήχθη στο Ρίμινι της Ιταλίας 1-8 Απριλίου  2019, η αθλήτρια του Α.Σ.Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ TAEKWONDO, Άσπα Μήτσου αναδείχθηκε  3η Πανευρωπαϊκή  Πρωταθλήτρια,  αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της, ανάμεσα σε 15 αθλήτριες! 


Η Άσπα Μήτσου είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας TAEKWONDO ITF, είναι 15 ετών, έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN, προπονητής της είναι ο Πιπερίδης Τάσος, κάτοχος 8 DAN και προπονείται στον Α.Σ.Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ TAEKWONDO του οποίου πρόεδρος είναι ο Μήτσου Φάνης.


Εκτός από το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η αθλήτρια είναι πανελληνιονίκης στο ΤAEKWONDO ITF από το 2016 ως το 2019, καθώς και μέλος της Εθνικής Ομάδας KICK BOXING, αφού έχει κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick BOXING 2018.


Μετά από την μεγάλη επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Άσπα Μήτσου συνεχίζει την συστηματική προπόνηση για την κατάκτηση του επόμενου στόχου που είναι η πρόκριση για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ITF 2019.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα