Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποβάλουν από το γήπεδο Άγιου Παύλου την ομάδα ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ’87

 Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας με απόφασή του άρει τη χορήγηση έδρας του γηπέδου Άγιου Παύλου στην ομάδα ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ’87 που αγωνίζεται στην Α2 και αποτελεί τη μοναδική αντιπρόσωπο στο νομό Χαλκιδικής στην κατηγορία.

 

Ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης παρενέβη στο θέμα μέσα από το λογαριασμό του στο facebbok και έγραψε τα εξής:

"...Δέχθηκα επιστολή από τον κ.Τάσο Μιχαηλίδη μέλος του Δ.Σ της ομάδας μπάσκετ Πευκοχωρίου.  Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την άρση της απόφασης για την χορήγηση έδρας του γηπέδου Άγιου Παύλου στην Καλλικράτεια στην ομάδα ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ’87 που αγωνίζεται στην Α2 και αποτελεί τη μοναδική αντιπρόσωπο στο νομό Χαλκιδικής στην κατηγορία.

Διανύοντας μια πορεία σεβαστή και έχοντας απομείνει μόνο 3 παιχνίδια εντός έδρας και ευρισκόμενη σε μια κρίσιμη αγωνιστικά φάση και αντί να είναι προσηλωμένη ως προς την αναζήτηση βαθμών, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναζητά έδρα.

Οι κόποι και οι προσπάθειες της εν λόγω ομάδας, μου είναι γνωστές και πολλάκις έχω δείξει την στήριξη μου σε διοίκηση και παίκτες.

Θα ήθελα να πρυτανεύσει η λογική και από τις 2 πλευρές και να μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός δεν πρέπει να αμαυρώνεται από τέτοια γεγονότα.

Ο αθλητισμός ενώνει. Θέλω να πιστεύω ότι η Χαλκιδική είναι μία και μοναδική.

Περιμένω όπως και εσείς την ανακοίνωση από την ΑΝΕΤΧΑ της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στην Καλλιθέα που θα αποτελεί και γεωγραφικά πια τη νόμιμη έδρα της ομάδας μας.

Θα ήθελα να τονώσω το ηθικό των παικτών και των φιλάθλων και ως δήμαρχος Κασσάνδρας δηλώνω ότι και στη δύσκολη κατάσταση αυτή θα είμαι στο πλευρό σας".  

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κασσάνδρας, Κώστας Παπαγιάννης σχολίασε τα εξής:

" Μ΄ αυτό το ντροπιαστικό έγγραφο απομακρύνει ο Αθλητικός Οργανισμός Προποντίδας την ομάδα μπάσκετ ΕΥΡΩΠΗ 87, μοναδική εκπρόσωπο της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, και την εξορίζει στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα είναι πέρα από αθλητικό και πολιτικό,και θα έπρεπε να επιλυθεί σε επίπεδο ηγεσιών των δύο δήμων.

Το έγγραφο είναι προσβλητικό,και μας υποτιμά ως Κασσανδρινούς.

Ως Κασσανδρινός, αλλά και ως αυτοδιοικητικός άνθρωπος, που διαχειρίστηκα παρόμοιες κρίσεις, δεν θα επέτρεπα τον όποιο ΚΕΝΤΑΥΡΟ, να προσβάλει με αυτό τον τρόπο ένα ολόκληρο δήμο.

Γιατί η αποπομπή,δεν αποπέμπει μόνο ένα σωματείο,αλλά μια ολόκληρη ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ.

ΖΗΤΟΥΜΕ εδώ και τώρα την άμεση παρέμβαση σε επίπεδο ηγεσιών των δύο δήμων, να αλλάξει η απόφαση του Αθλητικού Οργανισμού Προποντίδας.

Αντιλαμβανόμαστε την αδυναμία μας,να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς της Χαλκιδικής,αφού μόνο εμείς δεν διαθέτουμε Κλειστό Γυμναστήριο,όμως διαθέτουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Και μ αυτή μην παίζετε."

 

Η επιστολή του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού

Τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΄87 ( 6/4 με Εθνικό, 20/4 με Καρδίτσα και 4/5 με Απόλλωνα Πάτρας ) θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη στον ΔΑΚ Αγ. Παύλου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα