Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

«Άθληση για Όλους» στο Δήμο Πολυγύρου

Το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» ξεκινά στις 10 Ιανουαρίου στον Δήμο Πολυγύρου με διαφορετικά τμήματα, για παιδιά, εφήβους, άνδρες, γυναίκες, για τους αθλούμενους της Γ΄ ηλικίας.

Το πρόγραμμα υλοποιεί το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
«Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα. Η άσκηση με τη συστηματική καθοδήγηση της αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση καθώς βελτιώνει την ποιότητα ζωής, τα επίπεδα υγείας και παραγωγικότητας των πολιτών, συμβάλλει στην πρόληψη χρόνιων παθήσεων, ενισχύει την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων.


Το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» αξιοποιεί δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των πολιτών και διαμορφώνει αθλητική συνείδηση. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και ικανότητας να συμμετέχουν σε αυτές τις αθλητικές δραστηριότητες.


Στόχος μας είναι η αύξηση του συνολικού αριθμού των δημοτών που συμμετέχουν, η  ισόρροπη ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.» τόνισε η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου.


Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, θα εφαρμόζεται μέχρι τον Ιούνιο 2018 στον Πολύγυρο, Ορμύλια,  Γαλαρινό, Βάβδο, Αγ. Πρόδρομο, Παλαιόχωρα,  Δουμπιά-Σανά, Κρήμνη, Πλανά, Βραστά, Καλύβες, από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και περιλαμβάνει:


ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 6-12 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 13-18 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, 19-65 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ


Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Αριστοτέλη», στο παλαιό δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου. Τηλ: 2371023986.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα