Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η Νίκη Πολυγύρου τίμησε τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη

Η διοίκηση της Νίκης Πολυγύρου, μέσω του αντιπροέδρου της Γιάννη Τζηρίτη, τίμησε τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη για το σύνολο της καριέρας του και τον ευχαρίστησε για το λαμπρό παράδειγμα ήθους, ταπεινότητας και εργατικότητας που δίνει στους νέους ποδοσφαιριστές.

 Η Νίκη, όπως της επιβάλλει η δική της μακρόχρονη και πλούσια ιστορία, εκτιμάει, σέβεται και δείχνει ευγνωμοσύνη σε όποιον βοηθάει να πάει ο αθλητισμός της Χαλκιδικής ένα βήμα πιο μπροστά.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, που αγωνίζεται στον Διγενή Λακκώματος. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πλέον κοσμεί τα γήπεδα της Χαλκιδικής με την παρουσία του, το ήθος και τον χαρακτήρα του. Όντας ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που έχουν περάσει από τον Νομό μας, καθώς μετράει συμμετοχές στο Champions League και στο Κύπελλο UEFA, δύο Κύπελλα Ελλάδος με την ΑΕΚ και συμμετοχές με το Εθνικό μας συγκρότημα, βοηθάει στην προώθηση του ποδοσφαίρου μας και έξω από τα στενά όρια της Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα