Σάββατο, 21 Μαρτίου 2026

Α Αθλητικά

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επιχειρεί το τετραπλό πέρασμα του Τορωναίου Κόλπου

Ο Σπυρος Χρυσικοπουλος στις 05.23 τα ξημερώματα έπεσε στα φιλόξενα νερά του Τορωναίου Κόλπου από την παραλία της Νικήτης για να επιχειρήσει να τον διαπλεύσει 4 φορές!

Με μόνο βοηθητικό μέσο πλεύσης τη στολή, ο Χρυσικόπουλος επιχειρεί το τετραπλό πέρασμα του Τορωναίου και ήδη ολοκλήρωσε την πρώτη διαδρομή σε 7 ώρες και 18 λεπτά. 

Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, αύριο το πρωί θα έχει ολοκληρώσει τον στόχο του, να κολυμπήσει συνολικά 104 χιλιόμετρα! 

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος μετά τον Τορωναίο έχει βάλει στόχο να κολυμπήσει την απόσταση από Ρόδο μέχρι Καστελόριζο, περίπου 122 χιλιόμετρα.

halkidikinews.gr

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα