Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Οδ. Μουζενίδης με εντυπωσιακή βολή

Στον αυριανό τελικό  της σφαιροβολίας, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων στο Γκροσέτο προκρίθηκε ο Οδυσσέας Μουζενίδης σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακή βολή. Ο αθλητής μπορεί να χρειάστηκε να κάνει και τις τρεις προσπάθειες του, ωστόσο στην τρίτη σημάδεψε στα 20,04 μ. και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του, πως είναι έτοιμος για μεγάλες βολές.



Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ -από τον Α.Σ. Κένταυρος της Ν. Καλλικράτειας-  ξεκίνησε με άκυρη προσπάθεια, για την οποία μάλιστα διαμαρτυρήθηκε στους κριτές και συνέχισε στα 19,00 μ., επίδοση που επίσης θα τον έβαζε στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Μουζενίδης, παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα γύρισε το πόδι του δείχνει απόλυτα ανταγωνιστικός και έτοιμος να διακριθεί αυριανό τελικό (17.00). Ο 18χρονος, ο οποίος  έχει ατομικό ρεκόρ 20,62 μ., που είναι η τρίτη επίδοση ανάμεσα στους μετέχοντες, προκρίθηκε με την τρίτη καλύτερη επίδοση, ενώ κορυφαίος ήταν ο Μάρκους Τόμσεν (20,25 μ.), ο αθλητής με φετινό ατομικό ρεκόρ 21,36 μ. και ακολούθησε ο Σίμον Μάζουρ με 20,07 μ. (ατομικό 21,03 μ.).

Στον προκριματικό των 400 μ. αγωνίστηκαν ο Μιχάλης Παππάς και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Οι δύο αθλητές δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελαν, με τον Παππά μάλιστα να χάνει για λίγο την πρόκριση στον ημιτελικό. Ο Παππάς τερμάτισε πέμπτος στην σειρά με 48.14, ενώ ο Λαμπρόμπουλος έκτος την πέμπτη σειρά με 48.61 και κατέλαβε την 25η και 28η θέση στο σύνολο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα