Με σημαντικές διακρίσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του σωματείου Μακεδονική Φάλαγγα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do ITF, που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από τις 6 έως τις 9 Μαρτίου. Οι αθλητές της ομάδας κατάφεραν να διακριθούν, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της προετοιμασίας και της αφοσίωσής τους στο άθλημα.
Αναλυτικά, οι επιτυχίες της Μακεδονικής Φάλαγγας ήταν οι εξής:
Χρυσό Μετάλλιο – Αυτοάμυνα Εφήβων
Μιτσούμπα Καραγιάννης, Μαλακούδης Περικλής, Νικόλαος Τάπαλης, Βεσελή Αρτέμης
Οι αθλητές αυτοί εξασφάλισαν την είσοδό τους στην Εθνική Ομάδα!
Ασημένιο Μετάλλιο – Τουλ Εφήβων 2 Dan
Νικόλαος Τάπαλης
Εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα!
Χάλκινο Μετάλλιο – Αυτοάμυνα Ανδρών
Δρομπουλιανούδης Κυριάκος, Λιαρμακόπουλος Ιωάννης, Αμαραντίδης Ιωάννης, Καγιαμπασλίδης Χρήστος
Επιπλέον, όλοι οι αθλητές της ομάδας που αγωνίστηκαν είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας τους.
Ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, σε δήλωσή του, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους αθλητές και τους προπονητές τους:
«Θερμά συγχαρητήρια στη Μακεδονική Φάλαγγα για τις διακρίσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do ITF. Η προσπάθεια και η αφοσίωση των αθλητών, των προπονητών και των οικογενειών τους αποτελεί παράδειγμα για τη νεολαία μας. Καλή επιτυχία στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις!».