Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Σταμάτης Κάσσης στον Πολύγυρο -ΦΩΤΟ-

Το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πανελλήνιας συμμετοχής με την επωνυμία «Σταμάτης Κάσσης 2023» ξεκίνησε το Σάββατο στον Πολύγυρο και θα διαρκέσει και την Κυριακή με συμμετοχές συλλόγων απ' όλη τη χώρα.

Το 3ο Πανελλήνιο Κύπελλο λαμβάνει χώρα γι άλλη μια φορά στον Πολύγυρο και η ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα είναι άκρως αθλητική, καθώς 480 αθλητές απ’όλη την χώρα παίρνουν μέρος στους αγώνες.

"Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που στοχεύει στη προβολή του τόπου μας αλλά και το αθλητικό ιδεώδες. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές,στους επαγγελματίες του Πολυγύρου,τον Δήμο και την ΠΕΧ για την όμορφη προσπάθεια" σχολίασε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος.

"Ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί πρότυπα στα νέα παιδιά και να μεταλαμπαδεύει αξίες. Μία μεγάλη γιορτή του δυναμικού αθλητισμό με πολλά παιδιά στον Πολύγυρο. Θερμά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και για τους ανθρώπους που παλεύουν για την ανάδειξη του αθλήματος" ανέφερε η βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα