Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Επιτυχής η 2η Ποδηλατοδρομία 2023, στη Μεταμόρφωση

Με τη συμμετοχή κόσμου από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής διεξήχθη το Σάββατο στη Μεταμόρφωση η 2η Ποδηλατοδρομία 2023, μία αθλητική εκδήλωση που διοργανώθηκε πρώτη φορά πέρσι και συνεχίστηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία!


Μικροί και μεγάλοι, κάτοικοι και επισκέπτες, μέλη συλλόγων από το Δήμο Πολυγύρου πήραν τα ποδήλατα τους και συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία. 

Φέτος, οι οργανωτές το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και οργάνωσαν, παράλληλα, τους 1ους αγώνες ΜΤΒ (Mountain Bike). Ένας αγώνας που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως μία αθλητική οργάνωση που θα εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής με πολλαπλασιαστικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες και τον προορισμό. Τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας cross-country και την παράλληλη Λαϊκή Ποδηλατοδρομία διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για την Τουριστική Προώθηση Μεταμόρφωσης «Visit Metamorfosi» και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Εκεί παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πολιτευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος ανέφερε: "Όπως έχω ξαναπεί και πιστεύω ακράδαντα, ο αθλητικός τουρισμός είναι μία ανεκμετάλλευτη ειδική μορφή τουρισμού που η Χαλκιδική έχει όλα τα εφόδια να αναπτύξει. Έχει τεράστιες προοπτικές και δυνατότητες καθώς είναι ένας από τους ταχύτερους αναπτυσσόμενους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Επιχειρηματιών & Τουριστικής Προώθησης Μεταμόρφωσης και στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την εξαιρετική οργάνωση".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα