Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Οι αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου TAE KWON DO στον Πολύγυρο

Η καρδιά του αθλητισμού χτυπά το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου, όπου διεξάγονται οι αγώνες του 19ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Tae Kwon Do Σταμάτης Κάσσης.

Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών, δασκάλων, γονέων και φίλων του αθλήματος ξεπέρασε και τα πιο αισιόδοξα σενάρια, γεμίζοντας όλους μας με αισιοδοξία για το μέλλον του αθλητισμού.

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος σχολίασε: "Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν το ήθος και τον αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους κόπιασαν για τη σημερινή διοργάνωση. Και μη ξεχνάτε: "Το καλύτερο μέρος του αγώνα, είναι η ευκαιρία της συμμετοχής"".

Στην έναρξη των αγώνων πραβρέθηκε και ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, δήλωσε: "Πρόκειτιαι για ένα αθλητικό γεγονός σημαντικό για τη Χαλκιδική. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, αλλά και σε όσους συμμετέχουν για την πραγματοποίηση του".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα