Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Super Cup Χαλκιδικής 4/9: Α.Ο Χανιώτης - Αετός Βαρβάρας

Το φετινό Super Cup, στην πρεμιέρα της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου για τη Χαλκιδική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 4 Σεπτεμβρίου 2022 μεταξύ των ομάδων Α.Ο Χανιώτης και Αετού Βαρβάρας, στο δημοτικό γήπεδο των Σημάντρων στις 5 το απόγευμα!

Για το Super Cup που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Σημάντρων "Γεράσιμος Χάνος"  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννιδης και όλα τα μέλη της Ένωσης ευχαριστούν τον δήμαρχο της Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά για την προσπάθεια παράδοσης του γηπέδου σε άψογη κατάσταση.

Το γήπεδο έχει μετατραπεί πραγματικά σε εργοτάξιο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την διεξαγωγή του αγώνα.


Ο δημαρχος μαζί με τον αντιδήμαρχο Κώστα Κοκκινιδη, τον πρόεδρο των Σημάντρων, Σωτήρη Μιστιλιδη και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Ισαάκ Εδιάρογλου επισκέφθηκαν επανειλλημένα τις εγκαταστάσεις του γηπέδου για τον έλεγχο της πορείας των έργων. Τέλος ευχαριστούν και την διοίκηση του ΑΟ Σημαντρων για την συμβολή και βοήθεια τους σε όλο αυτό το εγχείρημα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα