Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2026

Α Αθλητικά

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Π.Ο. Μουδανιών

Με πολύ όρεξη για δουλειά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (8/8/22) η προετοιμασία της ομάδας μας στο δημοτικό γήπεδο των Νέων Μουδανιών, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Σπύρου Γόγολου και του συνεργάτη του Χρύσανθου Μπετσάκου.

Ο Π.Ο. Μουδανιών είναι μία νέα ομάδα που «χτίζεται» από την αρχή για να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν εργομετρικά τεστ πεδίου, για την καλύτερη αξιολόγηση-προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας. Τα εργομετρικά τεστ (πλήρης εργομετρικός-εργαστηριακός έλεγχος για την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης-αερόβιας ικανότητας), από τα οποία πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Physical Skills Development.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα