Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Τα έκαναν ...λαμπόγυαλο οι "φίλαθλοι" του Στανού - Ήθελαν να λιντσάρουν τον τερματοφύλακα γιατί τους είπε "τσομπάνιδες"

Τριτοκοσμικές εικόνες εκτυλίχθηκαν χθες στο γήπεδο του Στανού, καθώς στο πλαίσιο του αγώνα της τοπικής ομάδας με την ομάδα του Ν. Μαρμαρά εκτυλίχθησαν επεισόδια και απαράδεκτα σκηνικά από θερμόαιμους οπαδούς της Θύελλας Στανού, που πηγαίνουν  το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής χρόνια πίσω…

 

Την ώρα που έφτασε η αποστολή της Προποντίδας Ν. Μαρμαρά με το λεωφορείο, οπαδοί της Θύελλας Στανού πέταξαν αυγά και προπηλάκισαν την αποστολή με βρισιές και γιουχαΐσματα. 

 

Όταν ο διαιτητής του αγώνα Απόστολος Σημαιάκης σφύριξε για την έναρξη άρχισαν οι να πετούν πέτρες, πυρσούς και κροτίδες, κοντάρια και μπουκάλια από μπύρες και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Ο Απόστολος Σημαιάκης έχοντας την εμπειρία και βλέποντας ότι η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται αλλά και προκειμένου να διαφυλαχτεί  η σωματική ακεραιότητα των παιχτών και των δυο ομάδων προχώρησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα. 

 

Μετά κόπων και βασάνων και μέσα σε μια τριτοκοσμική ατμόσφαιρα ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2. Όπως καταγγέλλουν παρευρισκόμενοι, μετά το τέλος του αγώνα, 20 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να μπουν στο χώρο των αποδυτηρίων της Προποντίδας με κοντάρια και πέτρες, ενώ «έλουσαν» με ρετσίνα κάποιους ποδοσφαιριστές της Προποντίδας. Όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα χτυπούσαν πόρτες και παράθυρα για να μπουν μέσα.  Όπως έλεγαν οι ίδιοι ήθελαν να λιντσάρουν τον τερματοφύλακα της Προποντίδας, ο οποίος στον πρώτο αγώνα τους χαρακτήρισε «τσομπάνιδες»…

 

 Μάταια 2 στελέχη της διοίκησης της Θύελλας Στανού και 2 αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τα συμβαίνοντα.

 

Η τιμωρία των γηπεδούχων θεωρείται δεδομένη μετά τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα που δεν τιμούν κανέναν εμπλεκόμενο με το ποδόσφαιρο. Τον αγώνα κατέγραφε η κάμερα της τηλεόρασης SUPER και προφανώς θα δοθεί στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΧ. 

halkidikinews.gr
*φώτο αρχείου


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα