Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

ΕΠΣ Χαλκιδικής για την Κ. Μάλαμα: 'Δεν γνωρίζει το σχήμα της μπάλας ποδοσφαίρου'

Απάντηση στην ανακοίνωση της βουλευτού Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακής Μάλαμα, που ζητεί να διακοπεί άμεσα το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Χαλκιδική, μέχρι να εξυγιανθεί, έδωσε η ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Σε μια αιχμηρή δήλωση ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Σαρηγιαννίδης, αναρωτιέται μεταξύ άλλων: "Η πρότασή της κ.Μάλαμα για διακοπή των πρωταθλημάτων στο νομό μας άραγε βρίσκει σύμφωνο το κόμμα που εκπροσωπεί; Αν όχι, μαζέψτε την!"


Η ανακοίνωση της ΕΠΣΧ

"Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε τις άστοχες και εκτός πραγματικότητας δηλώσεις της βουλευτού Χαλκιδικής κ. Κυριακής Μάλαμα, αναφορικά με τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων του νομού μας «Άρη Κασσανδρείας» και «Ανθεμούς Γαλάτιστας».


Είναι, αν μη τι άλλο, λυπηρό, οι Έλληνες πολίτες να φορολογούνται για να αμείβονται κάποιοι βουλευτές με μηδενικό έργο, όπως η κ. Μάλαμα Κυριακή. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ασκεί το λειτούργημα της βουλευτού για βιοποριστικούς λόγους, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτά τα λόγια δεν γνωρίζει το σχήμα της μπάλας ποδοσφαίρου.


Κατανοούμε το άγχος της να βρίσκεται στην επικαιρότητα με κάθε τρόπο αφού η συμβολή της στην επίλυση των προβλημάτων του νομού μας κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής, όμως διάλεξε δυστυχώς έναν χώρο παντελώς άγνωστο για την ίδια. Ας αφήσει λοιπόν να ασχοληθούν με τα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αυτοί που γνωρίζουν και ασχολούνται καθημερινά επί εικοσιτετραώρου βάσεως με αυτό.


Η πρότασή της για διακοπή των πρωταθλημάτων στο νομό μας άραγε βρίσκει σύμφωνο το κόμμα που εκπροσωπεί; αν όχι, μαζέψτε την!

Εκ της Διοικήσεως

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σαρηγιαννίδης Σταύρος"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα