Τρίτη, 09 Ιουνίου 2026

Ιερισσός: Ελληνική σημαία κυματίζει σε γερανό 15 μέτρων!

Οι επισκέπτες της Ιερισσού αντίκρισαν σήμερα στην είσοδο του χωριού την ελληνική σημαία υψωμένη σε έναν γερανό!

Ο Θεολόγης Μπάντης έχει οδική βοήθεια στην Ιερισσό και όπως λέει στο halkidikinews.gr, σήμερα με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ανέβασε την ελληνική σημαία στα 15 μέτρα με τον γερανό!

Η σημαία που κυματίζει από το πρωί επί της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού έχει γίνει πόλος έλξης για κατοίκους και επισκέπτες που σπεύδουν να τη φωτογραφίσουν.


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα